5 Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να συγκρίνετε τις τιμές της εταιρείας μετακόμισης

Είτε μετακομίζετε για πρώτη φορά είτε για τριακοστή φορά, μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική διαδικασία, η προσπάθεια να επιλέξετε μια εταιρεία μετακόμισης. Δεν έχουν δημιουργηθεί όλες οι μεταφορικές εταιρείες εξίσου και όταν πρόκειται για σύγκριση τιμών μεταφορικών εταιρειών, μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγχωτική η προσπάθεια να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς και την οικογένειά σας. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεπ μεταφορική εταιρεία εράσετε τη διαδικασία μετακίνησης. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις πέντε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να συγκρίνετε τις τιμές μετακίνησης:

1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματικά μια τιμή για σύγκριση.

Αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά ορισμένες λιγότερο σεβαστές εταιρείες δεν θα σας δώσουν μια προσφορά ή εκτίμηση πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία μετακόμισης του νοικοκυριού σας. Εάν μια εταιρεία αρνηθεί να σας δώσει μια τιμή, τότε προχωρήστε. Μια μεγάλη εταιρεία θα ρωτήσει για το μέγεθος του νοικοκυριού σας, την ποσότητα των αγαθών και των επίπλων που διαθέτετε και εάν έχετε κάποια ειδικά αντικείμενα προς μετακίνηση. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια τιμή για να ξεκινήσετε, διαφορετικά οι πιθανότητες είναι καλές να βρείτε τον εαυτό σας με πολύ βαρύτερη τιμή από ό,τι είναι δίκαιο.

2. Το φθηνότερο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να επιλέξετε τη φθηνότερη τιμή μετακόμισης της εταιρείας που θα βρείτε, με βάση αποκλειστικά την τιμή. Αποφύγετε αυτόν τον πειρασμό θέτοντας στον εαυτό σας την εξής ερώτηση: Είναι η τιμή λογική; Εάν η προσφορά είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή που θα βρείτε αλλού, τότε πιθανότατα θα είστε δυσαρεστημένοι με την εταιρεία. Στην άλλη άκρη του φάσματος, το πολύ υψηλό δεν είναι επίσης σπουδαίο σημάδι.

3. Ποια είναι η μέθοδος της εταιρείας για την τιμολόγηση μιας μετακόμισης;

Όταν ψάχνετε για τη σωστή εταιρεία μετακόμισης, φροντίστε να ρωτήσετε πώς βρήκε η εταιρεία την τιμή που σας αναφέρει. Μια καλή εταιρεία θα έχει μια καθορισμένη μέθοδο για την τιμολόγηση μιας μετακόμισης. Πραγματικά μεγάλες εταιρείες μπορεί να σας προσφέρουν πολλές διαφορετικές προσφορές, με βάση διαφορετικούς υπολογισμούς. Θα πρέπει να αποφεύγετε εταιρείες που δίνουν ασαφή απάντηση ή δεν έχουν καμία μέθοδο. Αυτό δείχνει έλλειψη αξιοπιστίας.

4. Ελέγξτε πολλαπλές προσφορές.

Εκτός και αν είστε απόλυτα σίγουροι για το πρώτο κίνητρο που θα βρείτε, ρίξτε μια ματιά σε πολλές προσφορές. Μην βασίζεστε μόνο σε μία ή δύο εταιρείες για να σας προσφέρουν μια προσφορά, καθώς μπορείτε πάντα να ψωνίζετε για καλύτερους μετακομιστές. Να θυμάστε: είναι αποδεκτό να επιλέξετε τη χαμηλότερη ή την υψηλότερη προσφορά, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε καλό λόγο για να το κάνετε. Ποτέ μην βασίζεστε μόνο στην τιμή, καθώς τα σπασμένα έπιπλα και οι αναξιόπιστοι μεταφορείς έχουν πολύ υψηλότερη τιμή από την αναφερόμενη.

5. Αξιολογήστε τις πρακτικές μετακίνησης της εταιρείας.

Οι τιμές των μεταφορικών εταιρειών θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν πρακτικές μετακίνησης ποιότητας. Οι καλές εταιρείες θα έχουν καλή φήμη, την οποία έχουν κερδίσει. Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο για να διαβάσετε κριτικές των διαφόρων εταιρειών. Επίσης, κοιτάξτε να δείτε αν προσφέρουν ειδικές ανέσεις όπως ποιοτικά υλικά συσκευασίας και μεθοδικές μεθόδους. Να επιλέγετε πάντα μια εταιρεία στην οποία περιλαμβάνεται ασφάλιση. Δεν είναι μόνο σημαντική η ασφάλιση συσκευασίας, αλλά και η αποζημίωση των εργαζομένων θα πρέπει να καλύπτεται επίσης. Ρίξτε μια ματιά και στο τοπικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Οι μεγάλες εταιρείες μετακόμισης καθιερώνονται μέσα στην κοινότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *